Zoeken
  • Joycka

Pinkerkeuze

Mag ik u voorstellen: 'de pinkerkeuze'. Nope, geen rijlessen (zou ik je niet aandoen 😂) maar wel een module waarbij er wordt gekeken naar de (studie)keuze voor volgend jaar.


Voor wie is het?

Iedereen. Gaande van middelbaar tot hogeschool/universiteit. Of je nu schitterende punten hebt of een nieuwe loodgieterij kan starten. Of misschien ligt het klassiek onderwijs je niet en ben je zoekende in alternatieven. Het maakt echt niet uit.


Hoe gaan we te werk?

Het houdt standaard twee sessies in. De eerste keer wordt er bekeken welke weg je al hebt bewandeld en waarom je voor een andere route wilt/moet kiezen. Maar veel belangrijker zijn je interesses en sterktes. Deze krijgen veel ruimte gedurende beide sessies. Zo wordt er ook aan zelfvertrouwen gewerkt (een win-winsituatie 😀).


Worden er specifieke dingen van mij verwacht?

Het feit dat je al interesse toont in deze module, wijst erop dat je vooruit wilt. En laat dat net het meest essentieel zijn. Daarnaast krijg je na de eerste sessie nog een kleine opdracht mee naar huis.


Hoeveel kosten deze twee sessies?

50 euro (tenzij ik mij op meer dan 8km buiten Leuven moet begeven dan wordt er €0,5/km gevraagd. Je kan ook altijd naar de praktijk komen om deze kosten te vermijden.)


Is dit in groep?

Aangezien het jouw keuze is, gaan we 1-op-1 aan de slag.


Ik heb toch nog enkele vragen...

Shoot, ik sta klaar om ze te beantwoorden. Dit kan via mijn social media-kanalen of via mail (coachyoj@gmail.com).


Ja Yocoach, ik ben klaar voor deze sessies!

Super! Je kan een afspraak maken via www.yocoachjoycka.com21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven